Babymassage

Na de zwangerschapsyoga, als de baby geboren is, vinden veel moeders het leuk om elkaar met de baby's terug te zien. De babymassage is daar een uitstekende gelegenheid voor.


In drie lessen wordt de massage opgebouwd. De massage komt het slaap-waakritme ten goede, gaat buikkrampjes tegen en brengt prikkelbare baby's tot rust. Het inbakeren van de baby kan desgewenst aan bod komen en er wordt ingagaan op allerlei vragen die uit de groep komen. Maar natuurlijk is het ook gewoon leuk om met je kindje bezig te zijn!

Elke les wordt er ook een thema omtrent de babyverzorging aangeboden. Dit kan zijn buikkrampjes, rust-regelmaat maar ook door de moeders zelf gekozen thema's kunnen aan bod komen. Het is leerzaam en prettig om met andere net bevallen moeders ervaringen te delen. Alle handgrepen van de massage en alle thema's die behandeld zijn komen in een lesboekje te staan.
Cursus duur 3 lessen.


Cursus: €75,00

inclusief massage-olie en lesboek


Ik geef deze cursus bij mij thuis omdat de dagen waarop les gegeven wordt en de lestijden om de drie weken kunnen wisselen. Als het lukt kan ik de voorkeurdagen van de cursisten aanhouden. De dagen waarop les gegeven wordt zijn de dinsdag, woensdag en vrijdag.

De huiskamer

Manegebaan 4, 3816AD Amersfoort

Inschrijven

Voor opgeven van een cursus kan je bellen naar Yvonne Schrijer. Mailen kan ook, vermeld dan wel voor welke cursus je je wilt opgeven, je naam en telefoonnummer.

Contactgegevens:
info@yvonneschrijeryoga.nl
06-21292163