Opvoeding

In deze cursus van drie avonden bespreken we verschillende opvoedingsstrategieën. Uitgangspunt is de deskundigheid van ouders, hoe los je iets op en hoe buig je eventueel het gedrag om. Ondanks je kwaliteiten als opvoeder heb je allemaal wel eens van die momenten dat je het even niet meer weet. Dan is het leuk en leerzaam om ervaringen met andere ouders te delen.


In de eerste les gaan we aan de hand van een opvoedingsspel een begrippenlijst maken. Die begrippen kan je in dagelijkse situaties goed gebruiken.


In de tweede les worden er twee thema's verder uitgediept. Die thema's zijn slechte eters en drukke kinderen. Ook hier gebruiken we de begrippenlijst uit de eerste les weer en staat de ervaring en deskundigheid van ouders centraal.


In de derde les gaan we kijken hoe wij als ouders nu aan ons eigen gedrag komen. We gaan in deze les ook in op de maatschappelijke invloed op het opvoeden. Een leerzame en gezellige cursus waarbij je de eigen kwaliteiten als opvoeder inzet en dit in de groep bespreekt.


Cursusgeld per 3 avonden: €100,00
Inclusief lesboek


De huiskamer

Manegebaan 4, 3816AD Amersfoort

Lesavond in overleg; (dinsdag- of woensdagavond)van 19.45-22.00 uur. Eén les per twee weken.

Inschrijven

Voor opgeven van een cursus kan je bellen naar Yvonne Schrijer. Mailen kan ook, vermeld dan wel voor welke cursus je je wilt opgeven, je naam en telefoonnummer.

Contactgegevens:
info@yvonneschrijeryoga.nl
06-21292163