Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga is een leerzame en gezellige manier om met je zwangerschap en bevalling bezig te zijn. De lessen zijn een mix van ontspannings- en ademoefeningen, oefeningen om je lijf soepel te houden en informatie rondom de zwangerschap en bevalling. Een gezellige en leerzame cursus, waarin jij en je baby centraal staan. Een cursus kan variëren van 6 tot 8 lessen. De lessen zijn bestaan uit de volgende onderdelen:

Ademoefeningen

Je leert door middel van je adem de ontsluitingsweeën opvangen. Ook zorgt de juiste ademtechniek voor ontspanning, rust en zelfvertrouwen.

Yoga oefeningen

Hiermee houd je je lijf soepel en je conditie op peil.

Ontspanningsoefeningen

Je leert om niet alleen je lijf te ontspannen maar ook je hoofd mee te nemen in de ontspanning.

Informatie

Natuurlijk wordt er ook veel informatie en uitleg gegeven omtrent allerlei zaken die te maken hebben met de zwangerschap en de bevalling. Enkele thema's zijn; het opvangen van rug weeën, de perstechniek, omgaan met pijn en informatie rondom het bekken. Tevens is er de mogelijkheid om na afloop van de cursus een partnerles te volgen. In deze les leert je partner hoe jij je hebt voorbereid op de bevalling en hoe hij je daar het beste bij kan helpen. De data voor deze lessen worden meestal in overleg met de cursusgroep afgesproken.

CursusaanbodCursusjaar 2023:

Dinsdag 5 september tot en met 10 oktober €90,00
Dinsdag 31 oktober tot en met 5 december €90,00Dames die na de afloop van de cursus nog niet bevallen zijn, kunnen daarna altijd nog eens langs komen om een losse les bij te wonen. De lestijden zijn op dinsdagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur. Na afloop drinken we een kopje thee. Parkeren kan gratis voor de deur.


Losse les €15,00

Partnerles €20,00


Inschrijven

Lestijden 19.15 uur tot 20.15 uur.


Voor opgeven van een cursus kan je bellen naar Yvonne Schrijer. Mailen kan ook, vermeld dan wel voor welke cursus je je wilt opgeven, je naam en telefoonnummer.

Contactgegevens
info@yvonneschrijeryoga.nl
06-21292163

Hoevelaken - Uttien & Vermeer

Praktijk voor fysiotherapie
Drs. W. van Royenstraat 30
Woensdagagavond van 19:15 - 20:15 uur
Link: https://www.uttien-vermeer.nl


Nazwangerschapsyoga

Vier tot zes weken na de bevalling kan je 4 lessen nazwangerschapsyoga bijwonen. Deze cursus focust zich op het herstel van het lichaam. Hierbij komen spierversterkende oefeningen onder de aandacht onder andere voor de bekkenbodem-, rug en buikspieren. Natuurlijk komen in deze lessen ook de ontspanningsoefeningen aan bod en informatie rondom het moederschap. Bij voldoende aanmeldingen kan deze cursus doorgaan.

De lestijden zijn woensdagavond van 20.45 uur tot 21.45 uur.

Cursusgeld per 4 lessen: €60,00